Ski-Outlet is uitzonderlijk gesloten t/m 19 April 2020 - Online bestellen blijft mogelijk! Nu GRATIS verzending vanaf 249 euro
Nederlands | Français

Elan Amphibio 16 Ti2 2019 + ELX 12 Fusion

Beoordelen
9 review(s)

Beschikbaarheid: Nieuw / Op voorraad

€ 449,00

Elan Amphibio 16 Ti2 2019 + ELX 12 Fusion

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Klantenreviews

9 artikel(en)

per pagina
Doordachte en kwalitateitsvolle ski Review door K. De Vries
Review
Bij het lezen van de eigenschappen van de amphibio 4d technologie had ik zoiets van "nou ja, het zal wel niet zo veel verschil maken, toch?" ... had ik het even verkeerd, na één dag was ik er wel uit en wist ik dat deze ski een topper is. Ook nog eens handgemaakt, prijs/kwaliteit zit echt wel goed. Geen geflapper bij hoge snelheid, veel grip in de bochten, heb mijn best gedaan maar de limiet nog niet gevonden. (Geplaatst op 29-11-2018)
Sehr gute Ware, schnelle Liefetung, super Preis Review door Supafly_32
Review
Sehr gute Ware, schnelle Liefetung, super Preis

Vielen dank
Supafly_32 (Geplaatst op 22-11-2018)
Comme il faut Review door Jean-Marc
Review
Livraison rapide, produit très bien emballé.
le service à donné entière satisfaction (Geplaatst op 18-10-2018)
sehr gut Review door Sabine
Review
sehr gut und schön (Geplaatst op 10-10-2018)
Deze ski is echt goed Review door Bernard
Review
Heb deze ski op aanraden van skier-outlet aangeschaft en ik kan bevestigen dat deze amphibio 16 een echte topper is.
Snelle en trage bochten, geen enkel probleem ... aan volle speed naar beneden (met een brede smile op m'n gezicht) blijft de ski lekker stabiel en geeft op elk moment voldoende vertrouwen.
Gewoon kopen die ski. (Geplaatst op 10-10-2018)
Als een warm mes door boter Review door Adriaan van Leeuwen
Review
Als een warm mes door boter, net zoals ik het wil, toppie! (Geplaatst op 08-10-2018)
A+++ for the ski and service Review door Michiel
Review
Such a beautiful ski, can hardly wait to give it a go.
Ordered on Sunday and arrived at my doorstep on Wednesday. Thx (Geplaatst op 05-10-2018)
awesome! Review door Walter
Review
Top quality product (Geplaatst op 04-10-2018)
Super ski aan super prijs Review door Simon F.
Review
Net terug van een dagje indoor-skiën om mijn nieuwe Amphibio 16 skis even uit te testen, wat een ski, kan haast niet wachten tot februari om met skivakantie te gaan! Super deal! (Geplaatst op 02-10-2018)

9 artikel(en)

per pagina

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Elan Amphibio 16 Ti2 2019 + ELX 12 Fusion

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Review