Nederlands | Français

Elan Amphibio 16 Ti2 4D 2018 + ELX 12 Fusion

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Snel overzicht

De Elan Amphibio 16 Ti2 Fusion biedt een revolutionaire Amphibio 4D technologie wat het tot een van de meest opwindende en innovatieve 'all mountain ski' op de markt maakt. Deze technology combineert een ultieme grip met verbluffend draaigemak. De 4D technologie is een aanvulling op de Amphibio technologie en maakt de Elan Amphibio 16 compleet.


Aanbevolen skilengte: Lichaamslengte -15cm tot +5cm

Elan Amphibio 16 Ti2 4D 2018 + ELX 12 Fusion

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen Elan Amphibio 16 Ti2 4D 2018 + ELX 12 Fusion

Details

De Elan Amphibio 16 Ti2 Fusion biedt een revolutionaire Amphibio 4D technologie wat het tot een van de meest opwindende en innovatieve 'all mountain ski' op de markt maakt. Deze technology combineert een ultieme grip met verbluffend draaigemak. De 4D technologie is een aanvulling op de Amphibio technologie en maakt de Elan Amphibio 16 compleet. Verder zorgt de de 'Dual Shaped Titanium' voor extra stabiliteit en houdt het gewicht laag.

De Elan Amphibio 16 Ti2 is, met recht en rede, de meest bekroonde ski op de markt. Dit 2018 model van de Amphibio 16 ziet er in het zwart met groene accenten ook nog eens zeer stijlvol en fraai uit, een echte topper!

Elan Amphibio 16 TI2 - 4D Technologie

De elan Amphbio Technologie wordt vierdimensionaal

De vier dimensies van deze unisex Elan Amphibio 16 TI2 ski zijn als volgt:

  • Rocker aan de buitenkant voor licht draaien
  • Camber aan de binnenkant voor maximale grip
  • Konvex (naar buiten gebogen) gevormde Titaniuminleg aan de voorkant voor het nauwkeurig insturen van de bochten
  • konkav (naar binnen gebogen) gevormde Titaniuminleg aan de achterkant voor het gelijkmatig en gecontroleerd uitsturen van de bochten

Wat in eerste instantie ingewikkeld klinkt, laat zich op de piste duidelijk blijken als prestatie booster. Door deze amphibio 4D constructie verhoogt de torsie stabiliteit, terwijl de absorptie van trillingen met 30 procent verbeterd. De Amphibio modellen bieden dus niet alleen meer stabiliteit dan ooit tevoren, maar ze zijn ook nog eens 10 procent lichter.

  • Lengte(cm)/Radius(m): 160/13.3, 166/14.5, 172/15.7, 178/17.0
  • Geometrie(mm): 121/73/104
  • Technologie: Dual Shaped TI2, Response Frame Woodcore, RST Sidewall
  • Bindingssysteem: Fusion (zeer makkelijk en snel aanpasbaar, zelfs geen gereedschap nodig)
  • Profiel: Amphibio (Kombinatie van Camber en Rocker), 4D (konvex/konkav)


Klik hier voor een HighRes foto van de Elan Amphibio 16 Ti2 4D

Ook voor seizoen 2017/2018 is deze Elan Amphibio 16 Ti2 een echte aanrader voor gevorderde skiers. Wil u genieten van al het goeds dat het amphibio 4D profiel van Elan te bieden heeft, maar geeft u de voorkeur aan een ski die net iets minder stijf is, dan is de Amphibio 14 wat u zoekt. Zelfde technologie en afmetingen als de Amphbio 16 maar dan met 1 laag titanium (Ti) en ELX 11 binding in plaats van 2 (Ti2) lagen titanium en de ELX 12 binding. Liever nog wat meer comfort, een ski die eventueel ook buiten piste uit de voeten kan en ook over de Amphibio 4D technolgie beschikt, dan is de Elan Amphbio 84 Ti net wat u zoekt.

Indien u vragen heeft over deze ski of graag ons advies wil bij de keuze van uw nieuwe skis, aarzel niet om ons te contacteren (Telefonisch, via email of kom gewoon eens langs) ... alle skis die u op onze website ziet hebben wij in voorraad in de aangeduide lengtes en kan u indien gewenst onmiddelijk meenemen!
Wenst u deze ski in een bepaalde lengte geheel vrijblijvend te reserveren (max 7 dagen), laat het ons weten via telefoon/email en wij zetten alvast een exemplaar voor u aan de kant.

Extra informatie

Merk Elan
Soort Unisex
Modeljaar 2018

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Elan Ski Poles Hotrod Green

Elan Ski Poles Hotrod Green

€ 24,99