Nederlands | Français

Atomic Cloud 9 2020 + Lithium 10 GW

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Nieuw / Op voorraad

€ 349,00

Snel overzicht

Atomic Cloud 9, de meest verkochte ski uit de Cloud-serie: eersteklas, betrouwbare pisten-performance.

* Verplichte velden

Atomic Cloud 9 2020 + Lithium 10 GW

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen Atomic Cloud 9 2020 + Lithium 10 GW

Details

De Atomic Cloud 9 is een beetje de zwarte avondjurk uit ons assortiment: elegant, flatterend en altijd perfect afgestemd op wat u draagt. De combinatie van styling en technische kwaliteiten van deze Atomic Cloud 9 heeft het zelfs tot een van 's werelds bestverkopende piste ski's voor vrouwen gemaakt.

De nieuwigheid van dit jaar is de Servotec Light technologie, waardoor de ski extra stabiliteit krijgt en de ski nog makkelijker draait.

De afbeelding toont een voorbeeld van de ski. Vanwege het fabricageproces kan de structuur van het ski-oppervlak (perforatie) verschillen van die in de afbeelding.

Met slechts 1,5 kg per paar is de Atomic Lithium 10 een van de lichtste en meest praktische systeembindingen op de markt. Het is bij deze binding heel eenvoudig om zonder gereedschap de instellingen (indien nodig) aan te passen - en het eenvoudige instapsysteem maakt het voor skiërs gemakkelijk om aan de slag te gaan zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van veiligheid. Deze vrouw-specifieke versies hebben een korter platform voor kleinere schoenmaten.

Tech Features

  • Servotec
  • Light Full Sidewall
  • Densolite Core
  • Titanium Stabilizer
  • Structured Top Sheet

Extra informatie

Merk Atomic
Soort Vrouwen
Modeljaar 2020